Thursday, August 26, 2010

tolonglah sayang kembali mcm dulu :'(


sayangku,
tolonglah jangan macam ni .
saya betul2 rindukan awak.
kalau awak sanggup nak bedah hati saya,
bedahla awak.
jantung ni untuk awak.

sayangku,
kenapa perlu kita bergado ?
kenapa awak masih tak memahami saya?
kenapa awak sanggup melukakan hati saya?

sayangku,
saya masih perlukan awak,
seandainya satu hari nanti awak betul2 dah lupakan saya,
saya redho,
seandainya saya dah xada kat muka bumi ini,
saya harap awak bahagia .
dan sampai bila-bila pon saya akan tetap cintakan awak .




GOODBYE SAYANGKU:(((

9 comments:

  1. betul2 sedang meratapo kesedihan :'(

    ReplyDelete
  2. "redha" lah.. haha.. lama dah entry ni but tak kisah kan nak kasi comment?.. hurm.. ala.. siannya.. sakit tu macam pernah rase.. "Macam?" haha.. kenape korg perlu bergado?.. korang tahu tak apa gunanya gado dlm sesuatu perhubungan?.. untuk mengetahui kelemahan diri kita.. macam mana?.. contoh dia tak puas hati ngan awak mesti dia bagi tahu apa yang awak salah, awak ubahlah untuk kebaikan di esok hari.. hohohoho.. bagi saye lah kan gado tu kadang2 penting dalam perhubungan tapi janganlah gado je.. atasi lah dengan wisely.. =_="

    ReplyDelete
  3. wow ! pandainya dia . bole jadi Dr. Cinta ni.hik2.
    setuju sgt2 . memangla . gado ni ade baik ade buruk . baiknya kita boleh tgk balik ape kelemahan kita trhdp pasangan . tp an . gado sikit2 cukup la . sbb ape ? sbb jangan gadaikan masa dpn . pasangan skrg ni xsemestinya pasangan untuk kita tok selamanya . kan kan ? ^___ jwb2 :D

    ReplyDelete
  4. haha.. mcm boleh berdebat jerk.. hoho.. baiklah.. hurm.. thats why lah saye ade type kat situ.. jangan lah gado jerk.. atasi lah dengan wisely.. p.ramlee pown kate "sedangkan lidah lagi tergigit, apa pula suami isteri" hohohoho.. an?.. an?.. jadi atasi lah setiap masalh dengan pandai.. jangan gado tapi tak tahu nak selesaikan macam mane..
    thats why putus cepat.. awak kan lelaki mesti pandai nak selesaikan masalah menggunakan sembilan akal awak.. sebab tu talak tu lelaki yang pegang.. hahahaha..

    ReplyDelete
  5. glup2 . wow ! bijaknya dia . ouch . susah nk nak lawan . hik2 . tapi an an . selalunya dalam sesebuah perhubungan . awak rasa antara laki ngn pompuan . sapa lagi yang suka cari gado ? mesti pompuan an ? jawab2 :D

    ReplyDelete
  6. okey.. wow..
    haha.. siapa ye?.. saye rasa lelaki dan perempuan.. tengok lah sesuatu keadaan tuh.. tapi saye rase perempuan yang banayak cari gado.. saya ngaku coz banyak yang kitorang tak puas hati ngan guys ni.. saye suke cari gado ngan laki.. dulu.. skunk?.. no comment.. nak tahu tak kenape?.. sebab lelaki ni gedik nak mampus.. gatal.. ingat kitorang ni tikus nak cuit2.. ni marah ni.. tapi macam yang awak kate tadi bukan semua lelaki macam tuh.. jadi same with gegurl lah.. tak semua macam tuh.. jeng jeng jeng..

    ReplyDelete
  7. haha . bagus2 . jawapan saya suka .
    mmg btl la gegurl yg selalu cari gado . semua benda xkena . xsemua benda nk kne tgor . ish . da mcam org da kawen da, :)

    ReplyDelete
  8. hey . please ok . kalau benda tuh berkaitan dengan perasaan kitorang memang kena tegurlah . sebab guys yang selalu buat hal and not gegurl k . dush . dush . sebab sakitkan hati gegurl dekat luar sana .

    ReplyDelete